top

wetenschappelijk-medewerker-spoedeisende-zorg-03-fte gezocht

Wetenschappelijk medewerker Spoedeisende zorg (0,3 fte, vacaturenummer SPOED2018)

Als wetenschappelijk medewerker van de afdeling Praktijk, Kwaliteit en Innovatie kom je werken in het expertiseteam voor ontwikkeling van instrumenten. Je gaat onder meer werken aan producten die onze leden helpen bij het verlenen van Spoedzorg binnen de huisartsenvoorziening. Daarbij kun je denken aan de praktische uitwerking van de NHG-Standaarden en aan de NHG-TriageWijzer. Een belangrijk deel van je werk bestaat uit het doorlopend verbeteren van NTS. Daarnaast ben je voor beleidsorganen en stakeholders in de spoedzorg de vertegenwoordiger van de huisartsenspoedzorg.

Kijk voor meer info:
https://www.nhg.org/organisatie/vacatures/wetenschappelijk-medewerker-spoedeisende-zorg-03-fte

No comments yet.

Geef een reactie